lagokyeshihtzu.gportal.hu

 

 

Számláló
Indulás: 2007-12-01
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Elfelejtettem a jelszót
 
 

Örömmel tudatjuk,

hogy két új import kutya érkezett

a kennelbe!

 

A kutyák a képen 5 hónaposak.

 

8 hónaposak.

VIDEO                                        VIDEO

 

Statisztika Art Deco & At Last kölyökkori eredményeiről:

A két kutya eddigi pályafutása alatt három CAC kiállításon ( 2 MEOE, MKSZ), két Klubkiállításon (ÁTK, TKOK), és öt CACIBon lett bemutatva, kétszer béby, és nyolcszor kölyök osztályban. A 10 kiállításon 10 különböző bíró (ebből 5 külföldi) bírálta a fajtát.
At Last tízszer lett Nagyon ígéretes 1., és kétszer javasolták a Kölyök BIS-be.
Art Deco szintén tízszer kapott Nagyon ígéretes 1. minősítést, de őt kilencszer tartották érdemesnek a BIS-ben való szerepléshez. A kutya bizonyította is a bírók bizalmát, mert hétszer sikerült is felkerülnie a dobogó valamelyik fokára!:
Kétszer volt Kölyök Best in Show III. (CACIB-on), kétszer állhatott a dobogó második fokán, Béby Res. BIS (ÁTK-KLUB), és Kölyök Res. BIS-ként (CAC-on), valamint háromszor bizonyult a legjobbnak, egyszer CACIB-on, és kétszer MKSZ-en (TKOK-CAC és KLUB-on) volt Kölyök Best in Show.
A 7 BIS programban 6 különböző (3 hazai, és 3 külföldi) bíró bírálta.

 

A két kis újonc a 2009-es évet igen sikeresen zárta. Az év közepétől már fiatalosztályban versenyezhettek a címekért.

At Last 9 kiállításon vett részt, ahol 7 HPJ, ill. Junior Winner és Special Junior Winner címet szerzett, valamint kétszer volt Kitűnő 2.

Dilemma At Last 15 hónapos.

Art Deco 17 kiállításon lett bemutatva, amelyeken 15-ször kapott HPJ-t, Junior Winner ill. Special Junior Winnert, 12-szer volt Best Junior, és háromszor kiérdemelte a Best of Breed címet is. Csak két kiállítássán nem bírt osztálygyőztes lenni, akkor kitűnő 4., és Nagyon jó (World Dog Show) minősítéseket kapott. Fiatal kora ellenére CACIB kiállításokon Junior Best of Group és Junior Best in Show 3. eredményeket is szerzett.
Megmérettettük az év egyik legrangosabb kiállításán is, a Tibet Dog Europe-on, ahol TDE Junior Winner, AWA SKAR (Fiatal Klubgyőztes) lett.

Dilemma Art Deco 15 hónapos.

 

Ezúton szeretném megköszönni a Dilemma kennel tulajdonosainak Jasnanak és Nikolanak, hogy megtiszteltek bizalmukkal, és ez a két csodálatos kölyök a Lago Kye kennel tulajdonába kerülhetett!!!

  

ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaroS Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaroS Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Gyere és csatlakozz a -Karstjäger- magyar airsoft csapatába!    *****    Szoba gyerekkel kiadó film meg tekinthetõ gportálon klikk ide!    *****    Simonyi ingatlan Debrecen Eladó luxus lakások, házak, telkek, üzletek, lakóparki ingatlanok. Simonyi ingatlan Debrecen    *****    Ajándékozz Horoszkópot! Lepd meg szeretteidet egy Személyre szóló asztrológiai elemzéssel és 1 éves elõrejelzéssel.    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie, ehhez adok én,sok segítséget. Fordulj hozzám bizalommal!    *****    Az asztrológia sok segítséget ad az élet minden területén, de képzett, tapasztalt asztrológus kell hozzá, keress meg!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,konzultáció.Tájékoztatás az oldalon! látogass,meg!!!    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Bérkalkulátor    *****    Infrashape Horizontal fitness stúdió Debrecen    *****    Infrashape Horizontal fitness stúdió Debrecen    *****    too young and innocent | an aegyo queen | twice | neo culture technology    *****    LÉGY A MAGAD ASZTROLÓGUSA! Regisztrálj oldalamra és én segítelek elsajátítani az asztrológia tudományát!    *****    Tanuld nálam az asztrológiát teljesen ingyen, vagy kérj részletes asztrológiai elemzést „BECSÜLET KASSZÁS” alapon!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! kattints ide!!!    *****    Bûbájos Boszorkák - Charmed - Hírek - Extrák - Érdekességek - Charmed - Bûbájos boszorkák - Sok - sok infó - Charmed -    *****    Pénzkeresés az Interneten! Csak is kipróbáld, tesztelt módszerekkel, melyek tényleg fizetnek!