lagokyeshihtzu.gportal.hu

 

 

 

 

Számláló
Indulás: 2007-12-01
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Elfelejtettem a jelszót
 
 

Örömmel tudatjuk,

hogy két új import kutya érkezett

a kennelbe!

 

A kutyák a képen 5 hónaposak.

 

8 hónaposak.

VIDEO                                        VIDEO

 

Statisztika Art Deco & At Last kölyökkori eredményeiről:

A két kutya eddigi pályafutása alatt három CAC kiállításon ( 2 MEOE, MKSZ), két Klubkiállításon (ÁTK, TKOK), és öt CACIBon lett bemutatva, kétszer béby, és nyolcszor kölyök osztályban. A 10 kiállításon 10 különböző bíró (ebből 5 külföldi) bírálta a fajtát.
At Last tízszer lett Nagyon ígéretes 1., és kétszer javasolták a Kölyök BIS-be.
Art Deco szintén tízszer kapott Nagyon ígéretes 1. minősítést, de őt kilencszer tartották érdemesnek a BIS-ben való szerepléshez. A kutya bizonyította is a bírók bizalmát, mert hétszer sikerült is felkerülnie a dobogó valamelyik fokára!:
Kétszer volt Kölyök Best in Show III. (CACIB-on), kétszer állhatott a dobogó második fokán, Béby Res. BIS (ÁTK-KLUB), és Kölyök Res. BIS-ként (CAC-on), valamint háromszor bizonyult a legjobbnak, egyszer CACIB-on, és kétszer MKSZ-en (TKOK-CAC és KLUB-on) volt Kölyök Best in Show.
A 7 BIS programban 6 különböző (3 hazai, és 3 külföldi) bíró bírálta.

 

A két kis újonc a 2009-es évet igen sikeresen zárta. Az év közepétől már fiatalosztályban versenyezhettek a címekért.

At Last 9 kiállításon vett részt, ahol 7 HPJ, ill. Junior Winner és Special Junior Winner címet szerzett, valamint kétszer volt Kitűnő 2.

Dilemma At Last 15 hónapos.

Art Deco 17 kiállításon lett bemutatva, amelyeken 15-ször kapott HPJ-t, Junior Winner ill. Special Junior Winnert, 12-szer volt Best Junior, és háromszor kiérdemelte a Best of Breed címet is. Csak két kiállítássán nem bírt osztálygyőztes lenni, akkor kitűnő 4., és Nagyon jó (World Dog Show) minősítéseket kapott. Fiatal kora ellenére CACIB kiállításokon Junior Best of Group és Junior Best in Show 3. eredményeket is szerzett.
Megmérettettük az év egyik legrangosabb kiállításán is, a Tibet Dog Europe-on, ahol TDE Junior Winner, AWA SKAR (Fiatal Klubgyőztes) lett.

Dilemma Art Deco 15 hónapos.

 

Ezúton szeretném megköszönni a Dilemma kennel tulajdonosainak Jasnanak és Nikolanak, hogy megtiszteltek bizalmukkal, és ez a két csodálatos kölyök a Lago Kye kennel tulajdonába kerülhetett!!!

  

ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!    *****    Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    ♛ ANELIATH ☉ varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!    *****    Hamarosan, karácsony:rendelj, születési, elõrejelzési, párkapcsolati, fogamzási,hold horoszkópot, biotérképet ajándékba!    *****    szekelyhirdeto    *****    Te mit tennél, hogy a legnagyobb titkod, titok is maradjon?    *****    BLACK FRIDAY AKCIÓ!! Részletek ide kattintva!